Спа пакети

Посетете СПА Хотел „Хисар“ и се оставете ние да се погрижим за Вас и Вашето здраве!

СПА центърът е обзаведен с най-съвременни модули за релакс, развлечение, профилактика и лечение. В центъра се предлагат комплекс от различни звена, чиято обща комбинирана дейност е насочена към намаляване на стреса, възставовяването на жизнените сили, грижа за тялото и духа.

За релакс и отдих на нашите гости, СПА центърът предлага две различни комплексни услуги:

  • Релакс център - включва финдандска сауна, парна баня, малък басейн с топла минерална вода /36 градуса/. Намира се в непосредствена близост до закрития плувен басейн. Центърът се ползва безплатно от гостите в стандартната част на хотела;
  • Уелнес център - включва комплекс от повече услуги: инфраред сауна, римска баня, ледена стая, кнайп пътека, приключенски душове, шоков душ, малък басейн с топла минерална вода, отопляеми лежанки, релакс зона. Ползва се безплатно от гостите в Делукс крилото на хотела. Намира се на 1-ви етаж в СПА центърът.

В Уелнес центърът се предлага и турска баня и услугата Хамам, но срещу допълнително заплащане. 

В модерно обзаведените масажни кабинети се предлагат различни по времетраене и вид масажи и терапии. В тези процедури се използват специални масла за масажи и техника. Това са услуги, даряващи нова енергия на духа и тялото.

В козметичния център за Вашето лице и тяло предлагаме и над 30 терапии, извършващи се с продуктите на българската козметична компания „Роза Импекс“.

Неповторимото влияние на минералната вода можете да усетите чрез различните видове вани за хидромасаж, аромотерапия, цветотерапия, озонотерапия. По този начин Ви гарантираме пълно възстановянане и детоксикация на организма, освобождаване на напрежението в мускулите, зареждане с енергия, реминерализиране на кожата и стопиране развитието на множество заболявания.

СПА центърът предлага и специализирани програми за лечение, профилактика, възстановяване и детоксикация. Разполага с модерно обзаведен физиотерапевтичен сектор за магнитотерапия, терапии с нискочестотен ток, ултразвукова терапия, лечение с радар, кални и парафинови апликации. Всяка терапия е със специфични особености на приложение и действие.

Предлагат се следните лечебни програми, всяка една от които трябва да се прилага за период от 7 - 14 дни за максимален ефект:

 

Име на програмата

Съдържание на програмата:

Програма за заболявания на отделителна система (пиелонефрит, цистит, уретрит, бъбречно – каменна болест).

Лекарски преглед, Електролечение с нискочестотни токове, Хидромасажни вани с минерална вода, Специализирана лечебна физкултура (ЛФ ), Кални и Парафинови апликации.

 

Програма за лечене на артро - ревматични заболявания на опорно -двигателния апарат /артрози, артрити, остеопороза, спондилоза/

Лекарски преглед, Индивидуална лечебна гимнастика, Физиотерапия – Електро и Светлолечение, Лечебни масажи, Кални и Парафинови апликации, Тангентор, Хидромасажна вана с минерална вода, Контрастен душ (душ Шарко).

Програма за лечение на заболявания на периферна нервна система / плексити, радикулити, радикулопатии/

Лекарски преглед, Индивидуална лечебна гимнастика, Физиотерапия – Електро и Светлолечение,Лечебни масажи, Кални и Парафинови апликации, Тангентор, Хидромасажна вана с минерална вода, Контрастен душ (душ Шарко).

Програма за лечение на заболявания на ханосмилателната система / хронични гастрити, гастродуоденити, язвена болест на стомаха и дванадесетопръстника,жлъчно – каменна болест, хронични панкреатити, хронични колити, хронични хепатити /

Лекарски преглед, Електролечение с нискочестотни токове, Хидромасажни вани с минерална вода, Специализирана лечебна физкултура (ЛФК), Кални и Парафинови апликации.