СПА Хотел Хисаря приема петия турнир на Уикенд тур за 2018 година

28.06.2018

 

Picture

За шеста поредна година Хисаря приема кръг от Уикенд тур. Надпреварата ще се проведе от 13-ти до 15-ти юли, а местата за участие са ограничени! Както обикновено, освен състезателите в курортното градче ще пристигнат техните близки, приятели и деца, за да се насладят на отличните възможности за почивка и спорт. СПА хотел „Хисар“ разполага със закрит и открит минерален басейн, уелнес и СПА център, и предлага десетки възможности за релакс и възстановяване.

Турнирът е подходящ за начинаещи и напреднали, като право на участие имат всички, които не са били картотекирани в БФТ след 2008 година, не са действащи треньори, инструктори или учители. Програмата включва свободни тренировки в петък, квалификации и мачове в групи в събота, и финали в неделя. Организациятa предвижда най-малко по три мача на всички участници във формат един тайбрек сет до 6.

По традиция, турнирите Weekend Tour съчетават отлични условия за игра с възможности за почивка и забавления. Домакините от Спа хотел Хисар ще предоставят на играчите три хард корта с Green Set настилка, а победителите при жените и мъжете ще получат купи и ваучери за нощувка в Спа хотел Хисар. Официалният представител на "Wilson" за България – Sport Box – ще награди всички финалисти с ваучери за тенис екипировка Wilson.

Picture

Настаняването в Спа хотел Хисар е в единични или двойни стаи, и апартаменти, а предоставената цена е гарантирано най-ниска за периода, като в нея влизат, закуска на блок маса, ползване на вътрешен и външен басейн, фитнес и детска анимация. Гостите имат на разположение боулинг център, фитнес, игрище за мини футбол и маси за билярд и тенис на маса. 

РЕГИСТРАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИЯ

Следващата надпревара от сериите Weekend Tour е през август в Правец. Повече информация за условията на игра и за записване можете на намерите на сайта ТУК