Седмица до старта на "Хисар Оупън"

04.05.2017

За пета поредна година СПА хотел „Хисар“ приема кръг от веригата Уикенд тур. Надпреварата ще се проведе от 14 до 16 юли, а местата за участие по традиция бяха запълнени още преди месец. 32-ма мъже и 8 жени от София, Казанлък, Стара Загора и Сливен ще спорят за големите награди на домакините: почивка за двама в СПА хотел „Хисар“. Освен това всички финалисти ще получат ваучери от спонсора на веригата „Баболат“.

Фаворитите за победа в Hissar Open 2017 са Никос Панетемитакис, който е шампион за 2016 г., Красимир Минтов, Мариян Стоянов, Милен Балтов и Найден Жеков. При жените с най-големи шансове за трофей са Мариана Динкова и Ива Дарданова.

Програмата на турнира включва свободни тренировки в петък, квалификации и мачове в групи в събота, и финали в неделя. Заедно със състезателите в комплекса ще дойдат повече от 80 гости – членове на семействата им и приятели, които ще се насладят на луксозната обстановка и ще ползват релакс и СПА центъра на хотела. За почивка и възстановяване са осигурени сауна, парна баня и малък басейн с топла минерална вода, инфраред сауна, римска баня, ледена стая, кнайп пътека, приключенски душове.

Спасението от жегите е гарантирано в детските басейни, вътрешния басейн с полуолимпийски размери, открития басейн с външно джакузи. От СПА хотел „Хисар“ твърдят, че комплексът е отлично място за намаляване на стреса и полагат грижи както за духа, така и за тялото. А участниците в четвъртия турнир от веригата Weekend Tour за 2017 ще могат да се убедят в това от собствен опит.

Следващата надпревара от сериите Weekend Tour е през август в Правец, като свободните места при мъжете са изчерпани, а при дамите записването продължава. Повече информация за условията на игра и за записване можете на намерите на сайта на Weekend Tour. 

Специално за нашите малки гости!!!

Очакваме Ви на детско парти с аниматорите от детски център "Хакуна-Матата"!

Кога - 31.07.2016 г. в 11:00 ч. на тревните площи край открития басейн на СПА Хотел "Хисар"! Ще има песни, танци и много забавления!

Очакваме Ви!