Предимствата на СПА процедурите, Част I

23.03.2019

Няма нищо по-луксозно и релаксиращо от една хубава почивка в СПА центъра на Хотел „Хисар“, а ние с радост искаме да предложим на нашите гости най-прекрасните и незабравими изживявания.

Насладете се на масаж след напрегнатата работна седмица, или поглезете лицето с подходяща процедура преди голямо събитие - СПА процедурите са специални моменти, на който много от нас обичат да се отдадат, и ние имаме много добра причина да резервирате своето първо (или следващо) посещение! Тъй като ние сме ценители на СПА културата, ще ви споделим някои чудесни ползи от посещенията в СПА центъра, за които мислим, че бихте искали да знаете ...

1. Помагат да се намали стреса

От само себе си се разбира, че посещаването на СПА център е фантастичен начин да се отпуснете и да намалите стреса. Посещението в СПА центъра е чудесна възможност да се откъснете от ежедневните проблеми и да имате ценно време само за себе си. Позволявайки си този път да се отпуснете и да релаксирате има толкова много допълнителни предимства, като ясен ум и повишена производителност, особено след като свърши терапията!

2. Предотвратяват стареенето

Много СПА процедури могат действително да помогнат при стареенето. Известно е, че терапиите за лице спомагат за забавяне и предотвратяване на появата на бръчки, чрез стимулиране на кожните клетки и хидратиране на кожата. Освен това, като цяло времето за почивка и отпускане е добра техника против стареене сама по себе си! Може да е трудно да си осигурите време за релаксация всеки ден, но да си определите време да го направите в СПА центъра може да бъде изключително полезно.

3. Помагат за по-добър сън

Ако имате проблеми със съня, едно от многото предимства на СПА почивката е, че различните терапии могат да ви помогнат да спите значително по-добре. Масажите напълно отпускат вашите мускули и понижават кръвното налягане, като също така ви помагат да поддържате здрав сърдечен ритъм, който допринася за по-добър сън.