Най - добър ”СПА хотел на 2010г.”

09.07.2010

Хотел “Хисар” – Хисаря – СПА хотел на годината
 
Хотел „Хисар” – Хисаря, е СПА хотел на годината в класацията на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за 2010 г. За четиринадесети път БХРА отличава най-добрите хотели, ресторанти и мениджъри в България. Специалната церемония за връчване на наградите – в 31 категории, беше на 25 ноември в Интер експо център в София. Присъстваха министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков и неговият заместник Иво Маринов.

Почетното отличие се връчва от 1996 г. за успешно предприемачество в туризма. Годишните награди на асоциацията са най-дългогодишните награди в България в бранша, като целта им е подкрепа на хората, които благодарение на личната си инициатива, професионална квалификация и с цената на много рискове доказват, че туризмът трябва да бъде приоритет в българската икономика.

Комплексът осигурява не само почивка на хората, но също и лечение, профилактика и рехабилитация, Освен това хотелът притежава съоръжения за активен отдих – минифутболно игрище, плувни басейни, тенис кортове, билярд, боулинг.Хотел „Хисар” има 166 стаи и е целогодишно активен.