4 съвета за масажи за двойки

31.01.2019

Свети Валентин чука на вратата, а вие сигурно се чудите, как да отпразнувате  празника. Много хора споделят, че са използвали услуги в СПА център през последните 12 месеца. Заедно с процедури за лице и маникюр, масажите на двойки са чудесна възможност да се възползвате от СПА пакет. Масажите за двойки са невероятни за партньорите да им се насладят заедно. Ако никога преди не сте имали подобно преживяване, има някои неща, които трябва да знаете предварително:

Планирайте го заедно

Масажът е и за двама ви, така че е важно и двамата да участвате в процеса на планиране. Има много опции, когато става въпрос за масаж за двойки, а вие искате да изберете нещо, което и на двамата ще ви хареса. Когато и двамата партньори знаят какво следва, това може да помогне за избягването на неловкост, или неудобство по време на процеса. И двамата трябва да се чувствате удобно, за да можете напълно да се насладите на преживяването.

Бъдете откровени един с друг

Трябва да бъдете открити и честни помежду си за това, което искате и бихте искали да извлечете от масажното изживяване за двойки. Също така трябва да сте наясно с нивата на комфорт на другия, тъй като това е много интимен момент, за разлика от всеки друг.

Направете го с цел релаксация

В СПА центъра няма правила, които казват, че трябва да се отпуснете, но не е ли това целта? Това означава, че говоренето трябва да бъде тихо и минимално. По време на масажа можете да разговаряте помежду си, но много хора предпочитат да се отпуснат в тишината.

Не въвличайте проблемите си

Едно от най-важните неща, които можете да бъдете по време на масажа за двойки, е да бъдете присъстващи. Това е време, в което да се свържете с партньора си и не искате да се разсейвате. Оставете мобилните си телефони настрана и забравете за всички напрежения и проблеми от ежедневието ви. Просто легнете и се насладете на това пътуване към себе си.

Масажът за двойки може да помогне за освежаване на връзката ви по много начини, но е важно да сте подготвени за него. Искате това преживяване да ви приближи един към друг, както и да ви позволи да се отпуснете. Уверете се, че сте там и в момента сте отворени за преживяването, за да извлечете максимума от масажа за двойки.